GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs verplaatst Elektro Vakbeurs Gorinchem 2021 naar 20 en 21 april 2022. De eerste editie van het totaalplatform voor de elektrotechniek stond eerder gepland voor april dit jaar in Evenementenhal GorinchemMet het zicht op de huidige maatregelen van de Nederlandse overheid verwacht Easyfairs in 2022 een volwaardiger event te kunnen organiseren.  

De beslissing om te verplaatsen is in nauw overleg genomen met de deelnemende partijen. Volgens Business Unit Director Building, Irma de Hoon was de keuze niet ingewikkeld. “Door de huidige omstandigheden met Covid-19, is het op korte termijn niet haalbaar om Elektro Vakbeurs te organiseren. Gelukkig waren onze exposanten het daarmee eens. We willen een goed evenement met aandacht voor belangrijke ontwikkelingen in de regio neerzetten en dat verdient een volwaardig podium.” 

Elektro Vakbeurs Hardenberg 2021 
Naast het regionale evenement in Gorinchem komt Elektro Vakbeurs in het najaar van 2021 terug met een editie in Hardenberg op 1 & 2 december. “Met deze vakevenementen bedienen we twee belangrijke regio’s in Nederland. We voorzien vakmensen binnen de elektrotechnische branche zo van een laagdrempelig en tijdbesparend platform voor nieuwe producten, kennisdeling en het ontmoeten van relaties.” 

Elektro Vakbeurs is het regionale totaalplatform voor de elektrotechniek in de regio’s Noordoost- en Zuid-Nederland. Elektro Vakbeurs Hardenberg vindt plaats op 1 & 2 december 2021 in Evenementenhal Hardenberg en Elektro Vakbeurs Gorinchem vindt plaats op 20 & 21 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem. 

Deel dit bericht

Scroll naar top