GORINCHEM/HARDENBERG – Beursorganisator Easyfairs meldt dat de vakbeurscombinatie Installatie & Elektro Vakbeurs per direct verder gaat als twee afzonderlijke beurzen: Installatie Vakbeurs in Hardenberg en Elektro Vakbeurs in Gorinchem. De vakbeurscombi Installatie & Elektro Vakbeurs vond in 2018 voor het eerst plaats, voorheen vonden beide titels ook separaat van elkaar plaats. We houden vast aan het regionale, laagdrempelige karakter van de beurzen. De eerste editie van Elektro Vakbeurs is op 21 en 22 april 2021 in Gorinchem, gevolgd door Installatie Vakbeurs op 7, 8 & 9 september 2021 in Hardenberg

“Met aandacht voor de groei in het aantal totaalinstallatiebedrijven maakten we in 2018 de keuze om Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs een gezamenlijk platform te geven. Op deze combinatie van vakbeurzen kon zowel de e- als de w-installateur alles onder één dak vinden. Uit onderzoek en evaluatie onder de bezoekersdoelgroep komt naar voren dat er weldegelijk interesse is in beide disciplines, maar in de uitvoering zien we nog niet genoeg kruisbestuiving. Na twee edities samen te hebben opgetrokken, hebben we daarom besloten beide beurzen weer een eigen platform te geven. Beide disciplines hebben recht op een eigen podium met eigen thema’s en hot topics.”

Kruisbestuiving verdwijnt niet
“Ook al creëren we aparte beurzen met een focus op E- óf W-installatietechniek, we laten de andere discipline zeker niet los. Bijvoorbeeld op het gebied van energietransitie kunnen de twee niet zonder elkaar. We laten daarom op Installatie Vakbeurs elektrotechniek terugkomen en vice versa. Dit doen we samen met brancheorganisaties en onze exposanten middels lezingen & workshops”, verklaart Mathilde Koniuszek namens organisator Easyfairs.

 Elektro Vakbeurs zal plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem op 21 en 22 april 2021. Door het coronavirus is Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg verplaatst van september 2020 naar 7, 8 & 9 september 2021. 

Voor meer informatie: www.installatie-vakbeurs.nl & www.elektro-vakbeurs.nl

Deel dit bericht

Scroll naar top